You surely will celebrate this holiday with a special lunch or dinner at home. Do you already know what to cook? Keep in mind that you not only have to offer a special menu according to the occasion, but also you have to decorate your home and table in an original and different way.
As regarding the decoration, we suggest that you
escape from the typical Christmas ornaments (they tend to be of a taste that
borders on the kitsch), and we advise you to choose sober and elegant elements
like natural colors candles mixed with silver, dry pinecones, pearls, pine or
cedar branches and fashionable centerpiece for your table fitted out with rose
petals.
As for the menu we propose to you to play it safe
cooking some of the traditional Christmas recipes such as orange duck, seafood,
roasted lamb, turkey and roasted sucking-pig… mixed with an original and avant-garde dish: blinis
with salmon, tomato cream with caviar, almonds crème brulé with raspberry
or crab cakes over potato chips.
Guaranteed success!
Seguro que
en estas fiestas vas a tener alguna comida o cena especial en casa. ¿Sabes ya
que vas a cocinar?. Ten en cuenta que no solo tienes que ofrecer un menú
especial acorde con la ocasión, también tienes
que decorar el hogar y la mesa de una manera original y diferente.
En lo que
respecta a la decoración te recomendamos que huyas de los típicos adornos navideños (por lo general de un gusto que rozan lo kitsch), y te decantes por elementos más sobrios y
elegantes como velas de tono natural mezcladas con plata, piñas secas, perlas,
ramitas de cedro o pino…y por ejemplo un elegante centro
de mesa decorado con pétalos de rosa.
En lo que
respecta al menú a elegir una apuesta segura es recurrir a las recetas
navideñas tradicionales como pato a la naranja, cóctel de marisco, cordero
asado, pavo, cochinillo al horno…., pero
mezclándolo con algún plano original y vanguardista como blinis con salmón,
crema de tomate con caviar, creme brulé de almendras con frambuesas o crab
cakes sobre chips de patata.
¡ Tendrás el éxito asegurado !
No hay comentarios:
Publicar un comentario